Τέσσερις μήνες ήταν πολλοί…Στο γήπεδο ο Εθνικός Σοχού για την “πρώτη” +φώτο

Στο γήπεδο μπήκε σήμερα ο Εθνικός Σοχού μετά από ακριβώς τέσσερις μήνες έτσι ώστε να ξεκινήσει ξανά η προετοιμασία της ομάδας για να είναι έτοιμη για την έναρξη της Γ’ Εθνικής όπου έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου.

Μετά το πρώτο “lockdown” των γηπέδων που έγινε στις 14 Μαρτίου όπου η κυβέρνηση με σχετική της απόφαση είχε βάλει τέλος στις προπονήσεις των ομάδων, δίνοντας οδηγία μάλιστα για να μπει λουκέτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις ο Εθνικός Σοχού προπονήθηκε στις 27 Ιουλίου για πρώτη φορά έτσι ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Γ’ Εθνική. Εκ τότε και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου η ομάδα πρόλαβε και έδωσε εννιά φιλικά παιχνίδια και τέσσερις επίσημους αγώνες πρωταθλήματος (τους τρεις εκτός) πριν πέσει ξανά η “καρώ σημαία” έστω και προσωρινά στα πρωταθλήματα.

Πλέον σήμερα με μεγάλη χαρά και άπλετη αισιοδοξία για την συνέχεια μετά από 4 μήνες  οι ποδοσφαιριστές του Σοχού υπό το άγρυπνο βλέμμα του “Στρατηγού” Ιωάννη Παγώνη προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί. 25 ποδοσφαιριστές εφόσον πρώτα έκαναν τα rapind tests τα οποία κάλυψε εξ΄ολοκλήρου η διοίκηση του κ. Καρακόλη μπήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν ομαδικά μετά από 120 μέρες. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Σοχού ενώ η προετοιμασία του Εθνικού θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στην έδρα του Λαγκαδά.