Α. Χάρος “Χρειάζεται αρκετό διάστημα για να επανέλθουμε έστω και στη λιγότερη δυνατή φυσική και σωματική κατάσταση”

Το πόσο πολύ θέλουν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στην ενεργό δράση είναι σαφής και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ωστόσο για τους περισσότερους, και σαφώς καλά το σκέφτονται, υπάρχουν πολλά “αλλά¨ για να γίνει αυτή η επιστροφή. Ένας από αυτούς ο ποδοσφαριστής του Χαρίλαου Επαμεινώνδα Ανδρέας Χάρος μας είπε σχετικά

“Έχουμε γίνει όλοι ειδήμονες του καναπέ”

Σίγουρα τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα καθώς διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή με τον κορονοϊο να μας έχει κάνει όλους ειδήμονες του καναπέ. Για μένα θα ήταν “έγκλημα” για την σωματική μας υγεία να αρχίσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς έχουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κοντά πέντε μήνες και χρειάζεται αρκετό διάστημα για να επανέλθουμε έστω και στη λιγότερη δυνατή φυσική και σωματική μας κατάσταση.

Αυτός ο ιός μας μαθαίνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή”

Δεν έχει ξανά υπάρξει για μένα στο παρελθόν τόσο μεγάλη αποχή από το ποδόσφαιρο, το μέγιστο που έχω μείνει εκτός ήταν τρεισήμισι μήνες καθώς είχα πάθει τον ένα και μοναδικό “δόξα τον Θεό να λέω” μεγάλο τραυματισμό σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ από την μεριά μου υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο μέχρι την στιγμή που θα ανταμώσουμε την νέα χρονιά στα γήπεδα και το ποιο σημαντικό ΑΓΑΠΗ καθώς αυτός ο ιός μας μαθαίνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή και τα πιο απλά πράγματα όπως αγκαλιές και φιλιά αποτελούν παρελθόν με τους οικείους μας….