Α. Χούφτας “Σαν παίκτες του Κολχικού πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για την άνοδο”

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετρούσε τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία ήττες μην ξεκινώντας ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις του για την νέα χρονιά. Ο λόγος για τον Κεραυνό Κολχικού ο οποίος από την πέμπτη αγωνιστική και έπειτα πραγματοποίησε μια τρελή κούρσα τερμάτισε μέσα στα play off και πλέον θα διεκδικήσει την άνοδο. Στο GoalPress μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλέξανδρος Χούφτας

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δεχτήκαμε ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο και θεωρώ πως η εμφάνιση μου ήταν καλή αν και σαν Σέντερ μπακ δεν χρειάστηκα ιδιαίτερα όπως σε προηγούμενα παιχνίδια λόγω και της εύκολης με βάση πάντα το σκορ νίκης που πήραμε. Εγώ δίνω πάντα το 100% ώστε να βοηθάω τον Κεραυνό να κερδίζει .Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου να χάνω.

Πιστεύω πως το Κολχικό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλο. Ο προπονητής μας δουλεύει εξαιρετικά και θεωρώ πως μετά από ένα σημείο του πρωταθλήματος που καταφέραμε να κάνουμε αυτά που θέλει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Αυτό το δείχνει και το μεγάλο αήττητο σερί που έχουμε. Πιστεύω πως τελικά θα καταφέρουμε  να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Φυσικά αυτό θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να το πετύχουμε.