Α. Κένα: “Με καλό κλίμα και “κάτω” την μπάλα η Ηλιούπολη θα πετύχει τους στόχους της”

Αγωνιζόμενος με έναν μέσο για τέρματοφυλακα και έχοντας στην διάθεση του ένα νεανικό ρόστερ ο Γ. Σ Ηλιούπολης κατάφερε επικρατώντας στο γειτονικό ντέρμπι με 3-2 επί της Ομόνοιας Σταυρούπολης να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης ήταν αναμφισβήτητα ο ποδοσφαιριστής των κίτρινων Ανδρέας Κενά ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα οδήγησε στην νίκη την ομάδα του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρουμε το ντέρμπι με δυο προσωπικά μου γκολ με την Ομόνοια και ταυτόχρονα να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ήταν ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι παρόλο όλες τις δυσκολίες που είχαμε όλη την εβδομάδα πήγαμε προετοιμασμένοι το θέλαμε πιο πολύ και αυτό φανηκε και στο γήπεδο .

Το 3-2 δείχνει οτι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που χρειαζόμασταν μόνο την νίκη βγήκαμε μπροστά βάλαμε 3 γκολ και έπειτα κρατήσαμε το αποτέλεσμα , η πορεία της ομάδας στο κύπελλο θα εξαρτηθεί από εμάς με σκληρή δουλειά θα φτάσουμε μέχρι εκει που είναι να φτάσουμε .

Περιμένουμε πως και πως να αρχίσει το πρωτάθλημα μετά από 1 μισή χρονο διακοπή τίποτα δεν θα είναι εύκολο ο όμιλος μας ειναι αρκετά ανταγωνιστικός , η ομάδα στοχεύει ψηλά με δουλειά καλό κλίμα και κάτω την μπαλα θα καταφέρουμε τους στόχους μας . Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία και χωρις τραυματισμούς .