Α. Μαλιώτας “Κοιτάω σε κάθε ματς να δίνω το 100% ανεξαρτήτως διοργάνωσης”

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ορφέα Σουρωτής για το πολύ καλό ξεκίνημα τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Η ομάδα σε εννιά αγώνες και στους δύο θεσμούς παραμένει αήττητη και μέχρι τα παιχνίδι με το Αγγελοχώρι (σε τρεις αγωνιστικές) θέλει το απόλυτο 2χ2 με Τριάδι και Σχολάρι αντίστοιχά έτσι ώστε να πάει στην έδρα του Κεραυνού με την ψυχολογία υπέρ του.

Από τους πρωταγωνιστές της φετινής Σουρωτής είναι αναμφισβήτητα ο επιθετικός του Ορφέα Αντώνης Μαλιώτας ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με δέκα τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ είναι από τους πρώτους σκόρερ και στους δύο θεσμούς. Μιλώντας στο goalpress ο ίδιος μας είπε

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την απόδοση μας καθώς η ομάδα έχει μείνει αήττητη μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο παρότι είχαμε μεγάλη αποχή από τα γήπεδα. Είμαι αρκετά χαρούμενος θα έλεγα με την μέχρι τώρα πορεία μου. Kοιτάω  σε κάθε ματς να δίνω το 100% ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πιστεύω όπως και η ομάδα να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα και σε μια πολύ καλή πορεία στο κύπελλο καθώς δεν θέλουμε να χάνουμε από κανέναν»