Α. Μερτζιμέκης “Στόχος του Ηρακλή Θερμαϊκού είναι η 1η θέση στα playoff που οδηγεί απευθείας στην Α”

Το χατ- τρικ του, χάρισε ΄ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του και πλέον χρειάζεται ο Ηρακλής χρειάζεται μόνο νίκη στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΔΑΣΩ έτσι ώστε να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Θερμαϊκού Αχιλλέα Μερτζιμέκη ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του στην νίκη επί της Ακαδημίας Ζάχου.

Μιλώντας στο Goalpress μας είπε

Μεγάλη νίκη σ’ ένα κρίσιμο σημείο ενόψει των playoffs

Αρχικά χαίρομαι που η ομάδα έφτασε στην νίκη και στους πολυπόθητους 3 βαθμούς. Είμαι ικανοποιημένος για την προσωπική μου εμφάνιση, βοήθησα να έρθει μια τόσο σημαντική νίκη για την ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο για αυτή ενόψει των playoffs και της ψυχολογίας μας. Ο αντίπαλος φάνηκε ότι ήθελε την νίκη και μας δυσκόλεψε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο.

Η βαθμολογική μας διαφορά με την Νικόπολη δεν είναι μεγάλη

Από εκεί και πέρα σημασία έχουν μόνο οι 3 βαθμοί που μας κρατάνε ζωντανούς για την πρώτη θέση. Η βαθμολογική μας διαφορά με την Νικόπολη δεν είναι μεγάλη, για μένα όλα θα κριθούν στα playoffs. Στόχος μας να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μαζί με τα playoff και να κατακτήσουμε την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία”