Α. Νταλακούδης “Θεωρώ ότι η Καλλιθέα κρατώντας τον κορμό της μπορεί εύκολα να σταθεί στην κατηγορία”

Μία ιδιαίτερη χρονιά και άκρως πετυχημένη τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του έλαβε τέλος. Ο Ανέστης Νταλακούδης αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Καλλιθέα κλείνοντας όμως η σεζόν μίλησε όμως στο GoalPress λέγοντας μας

Στο 2ο ημίχρονο αποδείξαμε ότι ήμασταν μια ομάδα με χαρακτήρα

Πρώτα από όλα να ενημερώσω ότι η συνεργασία μου με την ομάδα τελείωσε! Μένω ελεύθερος! Όσο αναφορά την επικράτηση μας θεωρώ ότι παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο αποδείξαμε ότι ήμασταν μια ομάδα με χαρακτήρα που κοιτούσε μόνο ένα αποτέλεσμα την νίκη.

Τεράστιο κίνητρο αποτέλεσε ο προπονητής μου

Συνολικά από την φετινή μου χρονιά μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι αφού δυσκολεύτηκα αρκετά στην αρχή να προσαρμοστώ λόγο της απραξίας που είχα τις δύο προηγούμενες χρονιές! Τεράστιο κίνητρο αποτέλεσε ο προπονητής μου, ο οποίος με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ και να φτάσω σε ένα επίπεδο πολύ ικανοποιητικό!

Η Καλλιθέα μπορεί ακόμα και να διεκδικήσει πράγματα

Επίσης κίνητρο αποτέλεσε όλο το σύνολο των παικτών διότι με τον τρόπο που δούλευε η ομάδα δεν άφηνε περιθώρια κακής απόδοσης. Θεωρώ ότι η Καλλιθέα κρατώντας τον κορμό της μπορεί εύκολα να σταθεί στην κατηγορία ακόμα και να διεκδικήσει πράγματα!