Α. Τζάλλας “Η Ένωση Συκεών αν δεν ανέβει θέλω να πέσει μάχιμα”

Για το πως κρίνει την πορεία της Ένωσης Συκεών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, για την συνέχεια, την δύσκολη περίοδο της αποχής αλλά και για τι θέλει να του φέρει η φετινή χρονιά μίλησε στο Golapress ο προπονητής της Ένωσης Συκεών Αλέξης Τζάλλας

“Τρώγοντας έρχεται η όρεξη”

Κρίνω την πορεία της ομάδας μου αρκετά ικανοποιητική αν σκεφτούμε ότι είναι νεοφώτιστη . Το 90% της ομάδας είναι κάτω των 20 ετών και ένα τεράστιο ποσοστό δεν έχει παίξει ποτέ στη Β κατηγορία κάποιοι ούτε καν αντρικό ! Παίζουν πρώτη φορά. Ο αρχικός μας στόχος είναι η τετράδα και τα μπαράζ. Από εκεί και πέρα τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Η πολύμηνη αποχή θεωρώ ότι επηρέασε τους παίκτες”

Ήδη κοιτάμε την κορυφή και φυσικά την άνοδο. Η πολύμηνη αποχή θεωρώ ότι επηρέασε τους παίχτες άνω των 23-24 ετών τουλάχιστον τους δικούς μου. Φαίνεται ότι δυσκολεύονται ακόμα και τώρα να προσαρμοστούν και δε θυμίζει σχεδόν κανένας τους τους παίχτες που ήταν. Οι υπόλοιποι οι νεότεροι είναι ανεπηρέαστοι εντελώς λες και δε σταμάτησαν ποτέ. Η φετινή χρονιά θέλω να φέρει προσωπικά έναν πολυπόθητο τίτλο που δεν κατάφερα ποτέ να πάρω στα 12 χρόνια που έπαιζα ανδρικό και στα τελευταία 3 που είμαι προπονητής να κατακτήσω . Είναι ο μεγάλος μου πόθος!

“Είμαι περήφανος για όλα αυτά τα νέα παιδιά που πάλεψαν”

Στην ομάδα μου εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει υγεία πρώτον γιατί ήδη έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά παιδιά με τραυματισμούς και με κορονοιο και δεύτερον σαν ομάδα θέλω αν όχι την άνοδο για το σύλλογο που αξίζει να παίζει ψηλότερα , τουλάχιστον μία φοβερή μάχη μέχρι το φινάλε . Αν δεν ανέβουμε να πέσουμε μάχιμοι μέχρι το τέλος πάλι θα είμαι περήφανος για όλα αυτά τα νέα παιδιά που πάλεψαν σε μια χρονιά με ήδη 14 μεταγραφές και αρκετά προβλήματα . Αυτά !!