Αδιανόητα πράγματα καταγγέλλει ο προπονητής του Μελισσοχωρίου Ηρ. Σαραφίδης για την συνάντηση με το Σχολάρι

Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου σε επικοινωνία μαζί μας καταγγέλλει απίστευτα πράγματα που συνέβησαν στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Φοίνικα Σχολαρίου

Θα ήθελα να καταγγείλω πως σήμερα αντίκρισα ως προπονητής και ως άνθρωπος αδιανόητα και αποκρουστικά συμβάντα . Αρχικά ως προς την διαιτησία θα ήθελα να καταγγείλω πασιφανή αλλοίωση αποτελέσματος διότι ο ‘’διαιτητής’’ δεν έδωσε πέναλτι – κόκκινη στο 0-0 , μέτρησε γκολ 1 μέτρο offside στο 1-2 και δεν έδωσε κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή αντιπάλου για χυδαία εξύβριση .

Όλα όσα προανέφερα ειλικρινά είναι πταίσματα όμως μπροστά στην ελεεινή συμπεριφορά μελών της αντίπαλης ομάδος και συγκεκριμένα : 1)Σε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών ο αντίπαλος προπονητής χτύπησε στον λαιμό 22χρονο ποδοσφαιριστή μας και ταυτόχρονα 3 ποδοσφαιριστές των αντιπάλων μας των χτυπούσαν ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος . ( Για τον διαιτητή μην ρωτήσετε δεν είδε τίποτα διότι έτρεχε μακριά από όλα αυτά και δεν κατέγραψε τίποτα στο φύλλο άφωνος ) 2)Όλα τα παραπάνω κι όμως δεν είναι απολύτως τίποτα μπροστά στο τελευταίο .

Μέλη της αντίπαλης ομάδας λοιπόν μετά από όλα αυτά πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο αφοδεύσαν και ουρήσαν στα πλακάκια των αποδυτηρίων όπου του φιλοξενήσαμε . Δεν ξέρω αν η λέξη σκουπίδια μπορεί να περιγράψει όσους προέβησαν σε αυτές τις πράξεις.

Ειλικρινά λυπάμαι διότι στα όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω ζήσει τέτοιους είδους πράγματα και απευθυνόμενος προς την αντίπαλη ομάδα το μόνο που θέλω να πω ως προπονητής και ως άνθρωπος είναι πως σας λυπάμαι σαν ανθρώπους , τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο. Ντροπή σας . Ηρακλής Σαραφιδης