Αυτοκριτική από τον αρχηγό της Θύελλας Χαϊδευτό ο οποίος βρήκε το θάρρος να “βγει” μπροστά

Το να “βγεις” μπροστά και να μιλήσεις μετά από κάποια θετικά αποτελέσματα είναι το εύκολο σημείο της υπόθεσης. Το να βρεις όμως τα ψυχικά αποθέματα και την “όρεξη” να μιλήσεις μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων θέλει κότσια. Ο αρχηγός της Θύελλας Περιστερώνας Ιωάννης Χαϊδευτός δέχτηκε να μιλήσει στο goalpress σε μια κατάθεση ψυχής

Το να πηγαίνεις στο ημίχρονο με σκορ υπέρ σου και στο τέλος να σαι ηττημένος δεν είναι ότι καλύτερο

Σίγουρα το να έχεις μια αρκετά καλή απόδοση αγωνιστικά και να μην έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε προβληματίζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Το να πηγαίνεις στο ημίχρονο με σκορ υπέρ σου (βλέπε 3 τελευταία παιχνίδια Ωραιόκαστρο 1-1 με κόκκινη, Πεντάλοφο 0-1, Καλλιθέα 0-1) και στο τέλος του παιχνιδιού να σαι ηττημένος δεν είναι ότι καλύτερο…ενώ σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Την διαιτησία που αντιμετωπίσαμε στα τελευταία παιχνίδια δεν θα την χαρακτήριζα ως “καλή”

Όσον αφορά τις 4 κόκκινες στα 3 τελευταία παιχνίδια, υπάρχουν κόκκινες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αλλά όταν το ματς δεν σου βγαίνει, υπάρχει εκνευρισμός, όποτε εύκολα μπορείς να κάνεις κάποιο φάουλ, να πεις κάτι και να αντικρίσεις την κόκκινη κάρτα. Αλλά προσωπική μου άποψη απ’ αυτά που έχω δει και ζήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι ότι η διαιτησία που αντιμετώπισε η Θύελλα στα τελευταία παιχνίδια δεν θα την χαρακτήριζα ως “καλή” απέναντι μας.

Σαν παίκτες εμείς είμαστε αυτοί που φέρουμε την μεγαλύτερη ευθύνη

 Τέλος ως αρχηγός της ομάδας δεν θα πω μόνο ότι αδικούμαστε από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα αλλά περισσότερο πως αδικούμε τους εαυτούς μας, τον κόπο μας, τον κόπο των συμπαικτών μας, του προπονητή μας και της διοίκησης. Σαν παίκτες εμείς είμαστε αυτοί που φέρουμε την μεγαλύτερη ευθύνη. Εμείς παίζουμε μέσα στο γήπεδο και κανείς άλλος.ϊ

Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε

Ναι μεν υπάρχουν τα ατομικά λάθη που θα δεχθείς κάποιο γκολ και υπάρχει ο συμπαίκτης που θα σκοράρει το νικηφόρο γκολ για την ομάδα σου, όμως το ποδόσφαιρο δεν παύει να είναι ομαδικό παιχνίδι. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε.. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας ο καθένας ξεχωριστά και να ανασυγκροτηθούμε όλοι για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.