Ακρίτες Συκεών: Η καλύτερη επίθεση σε όλη την ΕΠΣΜ, το 6 στα 6 και ο στόχος της επιστροφής εκεί που ανήκει

Πολλοί είναι αυτοί που τους έχρησαν ως το ακλόνητο φαβορί (και όχι άδικα) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Άλλοι τόσοι είναι εκείνοι που σε πηγαδάκια είπαν πως η ομάδα σύμφωνα πάντα με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να σταθεί ανετότατα στην Α1 , όμως ο σοφός λαός λέει ένα πράγμα …αν δεν βρέξεις κ@@@ ψάρια δεν πιάνεις. Όπερ σημαίνει ότι αν δεν αγωνιστείς ο κάθε στόχος δεν κατακτιέται  από μόνος του.   Ο λόγος για τους Ακρίτες Συκεών που μετά τον πρόωρο (σε ισοβαθμία) αποκλεισμό από το κύπελλο και το πλήγμα που δέχτηκαν έριξαν όλο το βάρος και την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Σ ‘ ένα πρωτάθλημα μάλιστα όπου η ομάδα του Γιώργου Κεφαλά μετράει το απόλυτο 6 στα 6 έχοντας την καλύτερη επίθεση σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Μακεδονίας (23 τέρματα) αλλά και μια από τις καλύτερες άμυνες εφόσον έχει δεχτεί μόλις τρία τέρματα στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις αξίζει να σημειώσουμε. Στα πρώτα τέσσερα ματς μάλιστα είχε σημειώσει 19 γκολ και δεν είχε δεχτεί ούτε ένα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και ολόκληρης της ΕΠΣΜ είναι ο Νίκος Βασαϊτης ο οποίος έχει πετύχει 9 γκολ και αν και οι Ακρίτες γνώρισαν τον αποκλεισμό νωρίς πρόλαβε να σημειώσει και τέσσερα τέρματα στο κύπελλο. Από «κοντά» και ο Γιώργος Ματακίδης που είναι δεύτερος σκόρερ με πέντε γκολ. Σημαντική είναι η προσπάθεια και η συμμετοχή όλων των παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής, εφόσον ο καθένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτήν την πορεία, Από τους “πρωτεργάτες” του συλλόγου ο αρχηγός των Ακριτών Φώτης Καμπούρης ο οποίος έχει βγει πολλές φορές «μπροστά» αναλαμβάνοντας την ευθύνη για κάποια άσχημα αποτελέσματα.

Στις τελευταίες δύο συναντήσεις όπου οι κυανόλευκοι πέτυχαν νίκη και μάλιστα με ανατροπή έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός αγώνα και στις όποιες συνθήκες προκύψουν.

Τέλος η ομάδα σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με το Πανόραμα  όπου ο προπονητής της δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.