Αναγέννηση Καλοχωρίου: Οι προτάσεις μας βασίστηκαν στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των πρωταθλημάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Αναγέννησης Καλοχωρίου

“Μετά το κάλεσμα της Ε.Π.Σ.Μ. προς τα σωματεία της δύναμης της για την κατάθεση προτάσεων ως προς την εξέλιξη των πρωταθλημάτων, ο Σύλλογος μας ανταποκρίθηκε καταθέτοντας σήμερα τις δικές του.

Οι προτάσεις μας διαμορφώθηκαν μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, όπου ο καθένας είχε τη δυνατότητα να καταθέσει τη άποψή του επί του θέματος.

Αποφασίσαμε να μη γνωστοποιήσουμε το περιεχόμενο τους στα Μ.Μ.Ε. γιατί δε θέλουμε αυτό να γίνει αφορμή για δημόσια αντιπαράθεση όπως επίσης δεν ψάχνουμε συμμάχους σε αυτές.

Θέλουμε όμως να τονίσουμε ότι οι προτάσεις μας βασίστηκαν στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των πρωταθλημάτων, ειδικά αυτά της Β’ και Γ’ Κατηγορίας, που κατά τη γνώμη μας αποτελούν τον πυρήνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης αλλά και στην ανταμοιβή όσων μόχθησαν πραγματικά μέσα στο γήπεδο όλη τη χρονιά.

Φιλοσοφία μας είναι ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν περισεύει κανείς, μικροί , μεγάλοι, υπέρβαροι, αρκεί όμως να αγαπούν πραγματικά και ανιδιοτελώς αυτό που κάνουν και να σέβονται πλήρως την ηθική και τους κανονισμούς του αθλήματος.

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ.Μ. για τη δυνατότητα που μας δίνει να τοποθετηθούμε σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και ελπίζουμε οι τελικές της αποφάσεις να ληφθούν με γνώμονα την ηθική ανταμοιβή των “πραγματικά” ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Με την ευχή να επιστρέψουμε σύντομα υγιείς στα γήπεδα.
Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του
Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Υ.Γ. Οι θέσεις του Συλλόγου μας κοινοποιούνται αποκλειστικά μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media. Οποιοσδήποτε δημόσια τοποθέτηση ατόμου που χρησιμοποιεί το όνομα ή το σήμα της ομάδας μας, αποτελεί προσωπική του άποψη.”