ΑΟ Καρδίας: Τέτοιες συμπεριφορές μόνο κακό κάνουν στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Δυστυχώς στο λαοφίλες άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντοτε η καλύτερη ομάδα. Έτσι και σήμερα παρότι η Ομάδα μας επικράτησε “κατά κράτος” σε όλα τα σημεία του αγώνα επί του Αχιλλέα Τριανδρίας, το τελικό 1-2 μας αφήνει μόνο πικρία. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε παραπάνω σε λεπτομέρειες του αγώνα, μιας και όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Γήπεδο της Καρδίας είναι δεδομένο ότι συμφωνούν στο ότι η Ομάδα μας δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις πάρα πολλές προσπάθειες και την καθολική υπεροχή της στον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας Τριανδρίας να εκμεταλλευτεί ουσιαστικά τις δύο από τις τρεις φάσεις που είχε και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Παραπάνω από καλή η Διαιτησία των Τζίκα, Χ”Βασιλείου, Στάγκου, υπό συνθήκες… “Τρομοκρατίας” από τον coach Γιώργο Κεφαλά! Για πρώτη φορά λοιπόν αναγκαζόμαστε να “καυτηριάσουμε” συμπεριφορές Αξιοματούχου ομάδας, οι οποίες μόνο κακό κάνουν στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και μας “γυρνούν” σε άλλες εποχές!

Ο coach Κεφαλάς με τους συνεχόμενους “θεατρινισμούς” του “πυροδοτούσε” συνεχώς την ατμόσφαιρα, παρέσερνε με τη συμπεριφορά του πολλές φορές και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του σε άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα και παρότι αποβλήθηκε από το Διαιτητή Τζίκα στο 55′ για αυτή του τη συμπεριφορά (και ενώ η Διοίκηση του Α.Ο.Καρδίας του επέτρεψε να παραμείνει σε χώρο ο οποίος δεν είναι ο προβλεπόμενος σε περιπτώσεις αποβολής), ο ίδιος συνέχιζε την ίδια απαράδεκτη συμπεριφορά του, με προφανή απώτερο σκοπό τον εκνευρισμό αντιπάλων ποδοσφαιριστών, των Διαιτητών και γενικότερα όσων παραβρέθηκαν σήμερα στο Γήπεδο της Καρδίας, ώστε να μην μπορέσει να παιχτεί ουσιαστικά ποδόσφαιρο!

Με το Ιστορικό Σωματείο του Αχιλλέα Τριανδρίας μας συνδέουν χρόνιες φιλικές σχέσεις, κάτι που φυσικά είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί, αλλά είναι πραγματικά λυπηρό να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων συμπεριφορών.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Ιστορικό Σωματείο του Αχιλλέα Τριανδρίας.
Να σημειωθεί ότι στο “Kardia Sports Center” υπάρχει ενεργός Απινιδωτής και ο αγώνας διεξήχθη με την παρουσία Πιστοποιημένου Ιατρού στη χρήση του.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 12/2, εκτός έδρας, με αντίπαλο τους Ακρίτες Συκεών.
Το Ταξίδι Συνεχίζεται…”