Από τον Άρη Σούδας στο Μαραθώνα Καλαμαριάς

Στην Θεσσαλονίκη, ελέω σπουδών στην σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Καλαμαρίδης ο οποίος ανήκει πλέον στο δυναμικό του Α.Μ.Σ. Μαραθώνα Καλαμαριάς ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΜ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε ξεκινήσει ιδανικά την φετινή χρονιά και μάλιστα είχε πάρει το χρίσμα του βασικού στα ματς κυπέλλου του Άρη Σούδας δείχνοντας ότι βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Γιώργος Καλαμαρίδης βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και θα έχει προπονητή τον Στράτο Βουτσακέλη ο οποίος στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο ομάδων με σπουδαία ιστορία όπως οι Απόλλων Καλαμαριάς, ΉΛΤΕΞ Λύκοι, Ολυμπιακός Βόλου, Κασσάνδρα, Αγροτικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου, Καλαμάτα, Καβάλα, Καλαμάτα, Ιωνικός και Δόξα Δράμας.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως σημαντικό ρόλο στην άμεση μεταγραφική κίνηση έπαιξε ο FIFA PLAYERS AGENT της Γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αχιλλέας Χατζηνικολάου ο οποίος διατηρεί ένα τεράστιο δίκτυο ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Τέλος, η συνέχεια της καριέρας του 19χρονου Χανιώτη τερματοφύλακα, θα παρακολουθείτε στενά από τον Άρη Σούδας καθώς υπάρχει και «προπονητικός ομφάλιος λώρος» με τον τεχνικό του Μαραθώνα Καλαμαριάς Στράτο Βουτσακέλη και  τους Νίκο Μαναρώλη και Μανώλη Πηγουνάκη.

Πηγή: sports-factory.gr