Ατρόμητος Πλαγιαρίου : Όταν το ποδόσφαιρο συναντάει την μουσική

O Ατρόμητος Πλαγιαρίου διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στο Φράγμα Θέρμης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Αγαπημένος τραγουδοποιός ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία, ανταμώνει με το κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια συναυλία στο Φράγμα της Θέρμης.

Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο διαδέχονται την γνησιότητα της καλλιτεχνικής πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, με την “αλήθεια”ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του.

Την αισθαντική φωνή και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν επτά εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.
Συμμετέχουν οι:

Παναγιώτης Κουτσούρας (μπουζούκι) Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο) Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα) Γιώργος Μακρής (πνευστά) Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο) Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρες) Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Τιμή οικονομικής ενίσχυσης σωματείου: 10


Ευχαριστούμε τους:

Alpha Spine total medical solution Στα Βαρελακια Λογιστικό γραφείο Πασχάλη Κόγια Τσακανίκας Φροντιστήρια Έχεις μήνυμα 107,7 FM Δήμος Θέρμης Artonica Productions Δημήτρης Ζερβουδάκης