Χ. Αβραμίδης: «Η χαρά μας μεγαλώνει όταν αυτή η αρχή μετά από τόσους μήνες έγινε πάλι με νίκη»

«Δίχτυα» βρήκε και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Χρήστος Αβραμίδης. Ο ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα σκόραρε δις στην αναμέτρηση με την Νίκη Αγκαθιάς και στο νικηφόρο 3-0 και βοήθησε την ομάδα του στο μέγιστο έτσι ώστε να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που τότε σημείωσε ένα τέρμα στο επίσης 3-0 της ομάδας του έτσι και χθες ο Αβραμίδης χρίστηκε σκόρερ και σήμερα με τους συμπαίκτες του μπαίνουν άμεσα στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία για την εκτός έδρας εξ’ αναβολής συνάντηση με αντίπαλο την Καλλικράτεια.

Ο Αβραμίδης μίλησε στο goalpress λέγοντας μας πως αισθάνεται μετά από πέντε μισή μήνες (σχεδόν ένα εξάμηνο) που μπήκαν ξανά στο γήπεδο για να δώσουν ένα επίσημο παιχνίδι, αν θεωρεί δίκαιο το 3-0 ή αν σε κάποιο διάστημα του παιχνιδιού τους δυσκόλεψε ο αντίπαλος και φυσικά πως αισθάνεσαι που σκόραρε στην επανεκκίνηση και ουσιαστικά με το δικό του γκολ σφράγισαν μια μεγάλη νίκη. Τέλος μας είπε και για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Καλλικράτεια.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που μετά από 5 μήνες μπήκαμε ξανά και αγωνιστήκαμε για το πρωτάθλημα και φυσικά αυτή η χαρά μεγαλώνει όταν αυτή η αρχή μετά από τόσους μήνες έγινε μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό και ανταγωνιστικό αντίπαλο. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, είχαμε προετοιμαστεί καλά όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος ,ακολουθώντας πιστά το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή μας και ήρθε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα σήμερα και όσο για τα δυο γκολ που σημείωσα νιώθω πολύ όμορφα που και εγώ από τη μεριά μου όπως και όλα τα παιδιά, βοήθησα όσο μπόρεσα να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Όσο για την Τετάρτη, από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς, οι μέρες είναι λίγες αλλά θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάμε εκεί και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και φυσικά καλώς εχόντων των πραγμάτων, σεβόμενοι απόλυτα τον αντίπαλο να διεκδικήσουμε την νίκη.»