Χ. Αβραμίδης “Με θέληση και ομαδική δουλειά είχαμε αυτό το αποτέλεσμα”

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την μεγάλη  νίκη- πρόκριση και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο λόγος για τον Αγροτικό Αστέρα που με το εκκωφαντικό 0-4  που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση πήρε αυτό που ήθελε φεύγοντας νικητής από την Ξάνθη. Ο σκόρερ του ενός εκ των τεσσάρων τερμάτων των «πρασίνων» Χρήστος Αβραμίδης είπε στο goalpress

Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν

«Το 0-4 είναι ένα πολύ καλό σκορ για εμάς αλλά θεωρώ πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η νίκη άνετη, ήταν ένα δύσκολο ματς και ο αντίπαλος πολύ αξιόλογος. Είμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι όμως για αυτό το παιχνίδι και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και φτάσαμε σε αυτό το σκορ.»

Όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος που σκόραρα και γιατί ήταν το πρώτο επίσημο ματς αλλά και γενικότερα επειδή βοήθησα και εγώ την ομάδα όπως και όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και με θέληση και ομαδική δουλειά είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.»

Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα όλοι μεταξύ μας

«Για την φετινή χρονιά, δουλεύουμε καθημερινά όλοι μαζί τα παιδιά και με τους προπονητές μας, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα όλοι μεταξύ μας και κάθε μέρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να δίνουμε συνεχώς ότι καλύτερο μπορούμε.»