Χ. Αβραμίδης “Υπήρξαν κάποια παιχνίδια που θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δεν το πήραμε”

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παύλο Μελά και στην Δόξα Ασσήρου, είχε μόνο έναν νικητή , τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν την νίκη της αγωνιστικής. Οι πράσινοι μέσα στο γήπεδο τους ήταν εντυπωσιακοί πήραν αυτό που ήθελαν και βλέπουν με αισιοδοξία την συνέχεια. Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν αναμφισβήτητα ο Χρήστος Αβραμίδης, Ο 21χρονος παίκτης που ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα σημείωσε δύο τέρματα και βοήθησε στο μέγιστο δυνατό στην μεγάλη νίκη του Στρατηγού.

Στο goalpress μίλησε ο ίδιος ΄λέγοντας μας

Από την γενική συγκομιδή τερμάτων…

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που σημείωσα 2 γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτή την πολύ σημαντική νίκη αλλά τα γκολ μου όπως και συνολικά αυτό το αποτέλεσμα προήλθε από πολύ δουλειά όλων των παιδιών,προπονητών και διοίκησης .Απο την γενική Συγκομιδή τερμάτων που έχουμε σημειώσει δεν είμαστε ευχαριστημένοι , υπήρξαν κάποια παιχνίδια που θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δεν το πήραμε.

Με την θέληση που υπάρχει από όλους μας θα τα καταφέρουμε

Ο Παύλος Μελας είναι μια ομάδα καταξιωμένη χρόνια στην Α1 κατηγορία και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να μπει η ομάδα στα πλέι οφ . Πιστεύω ότι με τον τρόπο που δουλεύουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια και την θέληση που υπάρχει από όλους μας θα τα καταφέρουμε .

Η φωτογραφία παραχωρήθηκε από τον ποδοσφαιριστή