Χ. Δασκαλάκης “Οι στόχοι της Καρδίας είναι πάντα υψηλοί και αυτό δεν θα αλλάξει”

Το γκολ του, και μάλιστα το πρώτο στο πρωτάθλημα, συνδυάστηκε με μια σπουδαία νίκη. Ο λόγο για τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Καρδίας Χριστόφορο Δασκαλάκη ο οποίος μιλώντας στο GoalPress μας είπε

Ενωμένοι φτάσαμε στην νίκη

Όλη η ομάδα βοήθησε ώστε να φτάσουμε στην νίκη.Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά φάνηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ότι ήρθαμε μόνο για τους 3 βαθμούς. Ενωμένοι φτάσαμε στην νίκη δεν βλέπω το γκολ προσωπικό ήταν όλο ομαδικό,με νοιάζει πάνω από όλα η ομάδα και να πηγαίνει πάντα καλά!

Η Καρδία είναι όπως είναι από από τις καλύτερες και τις πιο κυρίαρχες ομάδες

Εννοείτε και περιμέναμε κάτι παραπάνω από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά μπορώ να πω ότι ήμασταν πολύ άτυχοι. Είχαμε 4 σοβαρούς τραυματισμούς στην ομάδα στις οποίες περιλαμβάνονται παίχτες που βρίσκονταν στην βασική εντεκάδα.Η Καρδία είναι όπως όλοι γνωρίζουμε από τις καλύτερες και τις πιο κυρίαρχες ομάδες τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες αυτές κοιτώντας πάντα παραπάνω διότι οι στόχοι μας πάντα είναι πολύ υψηλοί και αυτό δεν θα αλλάξει!

Η ομάδα πάντα βρίσκει τον δρόμο της

Όπως ανέφερα και πάνω πάντα κοιτάμε ψηλά και αυτό θα κάνουμε μέχρι την λήξη της σεζόν .Λόγω της ατυχίας τον πολλαπλών τραυματισμών πιστεύω ότι χάθηκαν βαθμοί ο οποίοι με το αρχικό πλάνο δεν θα χανόντουσαν αλλά δεν πρέπει να πατάμε μόνο πάνω σε αιτώ. Η ομάδα όπως πάντα βρίσκει τον δρόμο της και αυτό φαίνεται παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε ψηλά και θα καλύψουμε ότι χάθηκε γιατί το αξίζουμε πάνω από όλα!