Χ. Μυλωνάς “Νοιώθω ότι μου κλέβουν αυτό που αγαπάω”

Το γεγονός ότι πλέον είναι αργά για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, το ότι τίποτα δεν είναι ίδιο δυστυχώς, αλλά και το πως νοιώθει ο ίδιος μίλησε στο goalpress ο ποδοσφαιριστής του Αισχύλου Ωραιοκάστρου Χρήστος Μυλωνάς

“Ακόμα και με εμβόλιμες αγωνιστικές κάποια πρωταθλήματα είναι αδύνατον να τελειώσουν”

Ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. ο κορονοιος έχει επηρεάσει τα πάντα στην ζωή μας. Τίποτα δεν είναι ίδιο και δυστυχώς δεν βλέπω κάποια λύση από τους αρμόδιους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως πως έπρεπε εδώ και καιρό να έχουμε ξεκινήσει έστω τις προπονήσεις. Με όλα τα απαραίτητα μέτρα φυσικά και τα ειδικά τεστ που θα έπρεπε να γινόταν από την πλευρά μας. Πλέον είναι αργά για την έναρξη των πρωταθλημάτων και την ομαλή διεξαγωγή τους. Ακόμα και με εμβόλιμες αγωνιστικές κάποια πρωταθλήματα με περισσότερους ομίλους είναι αδύνατον να τελειώσουν ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι..

Μην ξεχνάμε πως πολλοί αθλητές έχουν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση”

Μην ξεχνάμε πως πολλοί αθλητές έχουν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση κλπ και αυτό μπορεί να φέρει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπει γρήγορα ένα τέλος σε αυτόν τον Γολγοθά και να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα. Δυστυχώς ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ..

Μυλωνάς Χρήστος Ποδοσφαιριστής ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ