Χ. Ταχματζίδης “Το γεγονός ότι δεν προπονούμαστε κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη”

Την δική τους εμπειρία σε μια νέα κατηγορία ξεκίνησαν να “ζούνε” οι παίκτες του Εθνικού Σοχού όταν ξαφνικά Πάγωσαν όλα. Ένας από αυτούς ο Χρήστος Ταχματζίδης μας είπε

“Το γεγονός ότι δεν προπονούμαστε κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη”

Ισχύει ότι είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση και έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τόσο την καθημερινότητα όσο και το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι μία δύσκολη κατάσταση η οποία χρειάζεται κατανόηση και υπομονή όμως είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό που έχω επιλέξει να κάνω ακόμα και σε Ερασιτεχνικό επίπεδο. Επιπλέον το γεγονός ότι δεν προπονούμαστε ακόμα και χωρίς να γίνονται αγώνες κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

“Μας απαγορεύουν ακόμα και να πάμε στο γήπεδο”

Έχει υπάρξει ένα μεγάλο διάστημα συγκεκριμένα τεσσάρων μηνών στο οποίο απείχα Από το ποδόσφαιρο. ο λόγος ήταν μία λάθος διάγνωση του γιατρού η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της επιστροφής μου στα γήπεδα. δεν μπορεί να συγκριθεί βέβαια με την κατάσταση που ζούμε τώρα γιατί εκείνη την περίοδο ακόμα και ως τραυματίας μπορούσα να είμαι κοντά στην ομάδα Ενώ τώρα μας απαγορεύουν ακόμα και να πάμε στο γήπεδο.

“Η αδιαφορία της κυβέρνησης…”

Η αδιαφορία της κυβέρνησης στο θέμα του αθλητισμού με έχει κάνει επιφυλακτικό ως προς την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν. προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα Ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Αφού δεν φαίνεται να γίνονται οι αντίστοιχες ενέργειες για την συνέχιση του.

“Υπομονή”

Τέλος Θέλω να ευχηθώ υγεία και υπομονή σε όλους τους αθλητές και να έρθει γρήγορα η μέρα που θα επιστρέψουμε στα γήπεδα.