Χρήστος Ταχματζίδης “Μέσα από την δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα”

Ένα πολύ πιο εύκολο απόγευμα από όσο περίμενε είχε ο Εθνικός Σοχού. Η “δική” του καλή μέρα σε συνδυασμό με την «κακή» μέρα του αντίπαλου έφερε το άνετο 3-0 το οποίο συνοδεύτηκε με την απόλυτη κατοχή και 14 κλασικές ευκαιρίες να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Χρήστος Ταχματζίδης ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τον Σοχό στο σκορ δίνοντας του το έναυσμα για την νίκη. Ο ίδιος μιλώντας στο goalpress μας είπε

“Σαφώς και δεν ήταν μια εύκολη νίκη”

Η αλήθεια είναι ότι το 3-0 από μόνο του προσδίδει μια “εύκολη” νίκη. Σαφώς και δεν ήταν εύκολη ο Αγροτικός Αστερας είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς δουλέψαμε σκληρά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και μπορώ να πω ότι από τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ αλλά και το κόσμο όλοι δώσανε το 100%.

“Μέσα από την δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα”

Σίγουρα τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα του κυπέλλου μας δίνουν έναν αέρα αισιοδοξίας αλλά το πρωτάθλημα αρχίζει σε δύο βδομάδες αρκετός χρόνος για να προετοιμαστούν κατάλληλα όλες οι ομάδες. Μέσα από την δουλειά έρχονται τα αποτελέσματα και αυτό που βλέπω φέτος στην ομάδα μου αρέσει και πιστεύω θα έχουμε μια καλή χρονιά. Τέλος να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες.