Δ. Μπραχιμμλάρι «Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για την Όσσα αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην κατάκτηση του τίτλου»

Μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο με αντίπαλο την Δόξα Γερακαρούς ο Νέστωρ Όσσας πήρε εύκολο τρίποντο με σκορ 4-0 επί του ΠΑΟ Ανοιξιάς μένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Δόξα Ασσήρου. Το κλίμα στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι πάρα πολύ καλό με τους παίκτες του Ιωάννη Τσιτάκη να προετοιμάζονται εντατικά για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής. Για το παιχνίδι που μας πέρασε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο goalpress o πρώτος σκόρερ του συλλόγου Δαβίδ Μπραχιμμλάρι

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη μας. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πατώντας πολύ καλά και θέλοντας πάση θυσία τους βαθμούς μια και όπως μας είπε ο προπονητής μας αν δεν πάρουμε αυτό το ματς όλα θα τελειώσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι κερδίσαμε εύκολα κοιτάμε το επόμενο ματς με την Γερακαρού. Το κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός άμα θέλουμε να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα η ομάδα πρέπει όλα τα ματς να τα κερδίσει αν δεν γίνει αυτό η Όσσα πρέπει να πάρει την 2η θέση και το πλεονέκτημα στα playoff και να ανέβει στην Α κατηγορία που το κυνηγάει εδώ και 2 χρόνια.»