Δ. Βλαχοκώστας “Βλέπω το ποδόσφαιρο αλλιώς”

Μετά από την τελευταία του θητεία στην Ιταλική Ακαδημία ο Δημήτρης Βλαχοκώστας τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Αγίου Ιωάννη όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για το ενδιαφέρον που έδειξε να με εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και συμβαδίζουμε στην ίδια φιλοσοφία οπότε δεν ήταν δύσκολο να τα βρούμε. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Μπατζιλή  τον προπονητή της Αναγέννησης που είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και πάνω απ’ όλα άριστος χαρακτήρας.  Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ιταλική Ακαδημία και τον προπονητή για όλα και τους εύχομαι καλή συνέχεια παίρνοντας το πρωτάθλημα που το αξίζει γιατί είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μετά τον Ηρακλή. Και  δεν θα μπορούσα τέλος να μην αναφερθώ στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Μπομπότη και την στήριξη την αγάπη και την εμπιστοσύνη που με έδειξε όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουν στην ομάδα είναι και κάποια πράγματα και όμορφες συμπεριφορές που δε ξεχνιούνται ποτέ !!!

Πάω σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και αυτό ήταν ένα απ’ τα κίνητρα μου στο να πάω στην Αναγέννηση. Εύχομαι καλό υπόλοιπο, έρχομαι με διάθεση να βοηθήσω και εγώ στη προσπάθεια της ομάδας μου γιατί έχω και εγώ τη πρόθεση όπως λέει και ο πρόεδρος να βλέπω το ποδόσφαιρο αλλιώς.»