Διαιτητής της Super League δώρισε τον μισθό του στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο

Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησε ο διαιτητής της Super League, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Δώρισε τον μισθό του από τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η πράξη αυτή έγινε γνωστή από το ίδιο το ίδρυμα σε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση. Αναλυτικά: «Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο ευχαριστεί τον διαιτητή της Super League κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για την προσφορά του και τη στήριξη στο Σωματείο μας.

Ο Μακεδόνας ρέφερι, ο οποίος κάθε χρόνο αυτές τις άγιες ημέρες, δείχνοντας την ευαισθησία του, ενισχύει φιλανθρωπικά Σωματεία, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», επέλεξε να προσφέρει την αμοιβή που έλαβε για την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΕΚ στις 31.01.2021 για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου.

Στις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, και να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή κ. Λουκά Ίσαρη και την Κοινωνική Λειτουργό κα. Ανδριάνα Χαλούλου για το έργο και τις δράσεις του Σωματείου.

Ενέργειες σαν του κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη μας εξοπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη».

Πηγή: thesstoday.gr