Δηλώσεις του Προέδρου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Στέργιου Κάλφα

Ο Πρόεδρος της ομάδας εκφράστηκε μέσα από τα social media της ομάδας. Παρακάτω οι δηλώσεις του:

«Σε μία από τις λίγες ανακοινώσεις ως πρόεδρος του Α.Σ. Ποσειδών Μηχανιώνας εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, θα ήθελα να συγχαρώ και δημοσίως το διαιτητικό τρίο από την ΕΠΣ Ξάνθης που αποτελούνταν από τον κύριο Τσοπουλίδη και βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Ασικίδη, το οποίο διαιτήτευσε στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Πανδραμαϊκό.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε μια καταπληκτική διαιτησία, πενηνταρίσια όπως συνηθίζουμε να λέμε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη για το γεγονός ότι οι εν λόγω διαιτητές είναι όλοι τους νεαρής ηλικίας για τον χώρο. Δυστυχώς το μοναδικό τους λάθος έδωσε στην ομάδα μας τη νίκη, όμως θέλω να πω ότι τα ανθρώπινα λάθη συμβαίνουν, ιδίως μάλιστα όταν πρέπει να πάρεις μία απόφαση σε κλάσματα δευτερολέπτου και θα πρέπει να βρίσκεται η δύναμη να ξεπερνιούνται γιατί αυτή ακριβώς είναι η μοίρα του διαιτητή και του επόπτη.

Ας στηρίξουμε λοιπόν τις φιλοδοξίες αυτών των νέων παιδιών, παρά τα ανθρώπινα -επαναλαμβάνω- λάθη που κάνουν, γιατί το ποδόσφαιρο τους έχει ανάγκη.»