Δόξα Αδένδρου: Ένα ολόκληρο σχολείο άλλαξε ημερομηνία για την πενθήμερη για να μην χάσουν τα παιδιά τον αγώνα!

Κάθε μέρα που περνάει, μας επιφυλάσσει και μια ευχάριστη έκπληξη που αποδεικνύει ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ΟΜΑΔΑ, αλλά είναι μια μεγάλη αθλητική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…
Έτσι ένα όμορφο παράδειγμα έρχεται αυτήν την φορά από την Δόξα Αδένδρου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κωνσταντίνος Φωτεινός, Εύθυμης Κουσκουβάτας, Κωνσταντίνος Καραγκιαούρης και Ρονάλντο Ρούνγκο, τελειώνουν φέτος το λύκειο και όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, περιμένουν πως και πως, την εκδρομή – ορόσημο για κάθε μαθητή. Επειδή όμως οι ημερομηνίες της εκδρομής τους, έπεφταν πάνω σε αγωνιστικές υποχρεώσεις της Δόξας, σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, άλλαξαν τις ημερομηνίες (!!!) και θα πάνε εκδρομή όταν θα διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω του τριημέρου της Αποκριάς (αναχώρηση στις 27 Φεβρουαρίου και επιστροφή στις 4 Μαρτίου) για να μην απουσιάσουν από τους αγώνες της ομάδας τους.
Όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) της Δόξας και όχι μόνο είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες με σεβασμό στους συμπαίκτες τους, στον προπονητή τους, στην διοίκηση και στους αντιπάλους τους, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί έτσι πρέπει να είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Μπράβο στους γονείς τους, μπράβο στους δασκάλους τους και στους καθηγητές τους, για τις αρχές με τις οποίες μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά, που αποτελούν όχι μόνο το μέλλον της Δόξας, αλλά και του χωριού.