Δύο σπουδαίες ανανεώσεις για την Αναγέννηση Ρυσίου

Δύο σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών πέτυχε η Αναγέννηση Ρυσίου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΙΑΗ)

Συνεχίζοντας πάνω στον τρόπο λειτουργίας και προγραμματισμού που βαδίζει η ομαδα μας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΛΙΑΗ γεν 6/97 που θα παραμείνει για δεύτερο χρόνο στην ομαδα μας. Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και διακρίνεται εκτός από το ήθος του, για την ποιότητα και την αγωνιστικότητα του.Ο δημιουργικός του χαρακτήρας και η μεγάλη του εμπειρία είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των άστοχων μας!! ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!

Οι επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ)

Ο λόγος για τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΟΛΙΟ έναν δυνατό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μετά την περσινή σεζόν παίζοντας με τα χρώματα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ συμφώνησε να παραμείνει για ακόμα μια χρονιά πιστός στο σήμα, και στην ιδέα αυτής της ομάδας.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ είναι ένας αμυντικός που με την παρουσία του και το ήθος του τιμά την οικογένεια μας και εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε υγειά και αμέτρητες επιτυχίες με την φανέλα του ΡΥΣΙΟΥ!!