Επιστρέφουν εκεί που ανήκουν οι Ακρίτες Συκεών, Πρωταθλητές με εκπληκτική εμφάνιση
Στην Α1 θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική σεζόν οι Ακρίτες Συκεών. Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των play off μέσα στο ΔΑΚ Συκεών και παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων η ομάδα του Γιώργου Κεφαλά υποδέχτηκε και υποχρέωσε σε ήττα τον Κισσό Χορτιάτη ο οποίος είχε πολλές απουσίες. Στο παιχνίδι οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο έχασαν αυτό που λένε τα «άχαστα» έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια. Στο πρώτο 45λεπτο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό ο Κισσός όπου επιβάρυνε το ήδη βαρύ ποινολόγιο του Χορτιάτη. Ένας Χορτιάτης που στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησε σχεδόν φάση ενώ η αναμέτρηση από το πρώτο μέρος της θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις θριάμβου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο γήπεδό όμως οι Ακρίτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης και σημειώνοντας 3-0 γκολ με τους Βασαίτ (πεν), Τσουπρά και Πανόπουλο πήραν την νίκη και στέφτηκαν πρωταθλητές.
Η συνεχόμενη βροχή για περίπου 50 λεπτά είχε ως αποτέλεσμα πολλοί παίκτες και των δύο ομάδων να αποκομίσουν αρκετούς μικρό τραυματισμούς.