ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Σημαντική είδηση: Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Ε.Ε δίνει ως 5000 στα Σωματεία της ΕΠΣΜ!!!

Ο Σάββας Δημητριάδης πριν από λίγο με συνέντευξη του  σε γνωστό ραδιόφωνο της πόλης μας έδωσε μια πολύ ευχάριστη είδηση με την οποία θα πάρουν «ανάσα» ορισμένα  σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ Μακεδονίας Μέσω ενός προγράμματος ΕΣΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει ακόμα ισχύ και το οποίο  δίνει σε εταιρείες (δεν εντάσσονται τα αθλητικά σωματεία) από 2500- 5000 ευρώ οι διοικούντες της ΕΠΣ έχουν βρει την λύση  και σύμφωνα με πληροφορίες όποια από τα σωματεία της υπόκεινται σε ΦΠΑ και έχουν βιβλία εργασία το 2019 δικαιούνται το ποσό. Προς το παρών δεν είναι απαραίτητο να είναι απαραίτητο να είσαι εγγεγραμμένος στο μητρώο για να εισπράξεις αυτό το ποσό αλλά αυτό στην συνέχεια θα εξαρτηθεί από τους όρους που θα βάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτήν την στιγμή οι προσπάθειες εστιάζονται στο να «Παραγραφεί» ο όρος Αθλητικό Σωματείο έτσι ώστε αυτό  το ποσό να το πάρουν όσο πιο πολλοί γίνεται.

Οι προϋποθέσεις για να εγγραφεί μια ομάδα σε αυτό το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο ευέλικτες από τα όσα χρειάστηκαν γα να εγγραφείς στο μητρώο του κ. Αυγενάκη.