Πανάξιος κυπελλούχος ο Ιωνικός σήκωσε την 1η κούπα της ιστορίας του με 4αρα

4 - 0
Τελικό Αποτέλεσμα

Αναλυτικά

Την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ιστορίας του πέτυχε ο Ιωνικός ο οποίος στο Καυτατζόγλειο επικράτησε με 4-0 επί του Ορφέα Σουρωτής. Σ’ έναν τελικό όπου η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη οι δύο ομάδες παρά το γεγονός ότι τις χώριζε μία κατηγορία δεν αντιμετώπισαν καθόλου έτσι το ματς. Ο Ιωνικός κοίταξε τον Ορφέα με τον απαιτούμενο σεβασμό και με καμία υπεροψία. Από την άλλη και η Σουρώτη προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική αλλά σε μεγάλο ποσοστό και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφερε εφόσον δεν απείλησε αισθητά την εστία του Τσοτουλίδη.

Με δύο εξαιρετικής ομορφιάς τέρματα του Πολίτη στο πρώτο ημίχρονο (23’, 38’) ο Ιωνικός έλεγχε απόλυτα το ρυθμό του τελικού και πήγε στα αποδυτήρια με ένα σκορ ασφαλείας. Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο τέρματα και να φτάσουν δίκαια στο τρόπαιο που ήταν το πρώτο για τους ασπρόμαυρους.

Η υπεροχή του Ιωνικού ήταν αδιαμφισβήτητη εφόσον η ομάδα είχε 15 τελικές έναντι δύο μόλις του Ορφέα. Μετά ειδικά το 3-0 η Σουρωτή δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να πιέσει και να διεκδικήσει κάτι. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια ΠΑΝΑΞΙΑ την ομάδα του Ιωνικού και τους παίκτες του Ορφέα να καταχειροκροτούνται από όλο το γήπεδο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα Σεζόν
May 7, 2022 5:30 pm 2021-2022

Αποτελέσματα

Ομάδα1ο Ημίχρονο2ο ΗμίχρονοGoalsΑποτέλεσμα
Ιωνικός224Νίκη
Ορφέας Σουρωτής000Ήττα