Γ. Χατζηιωαννίδης “Η Μαλακοπή πρέπει να αποκτήσει εμπειρία για να μην το πληρώσει στην συνέχεια”

Το δικό του λιθαράκι έβαλε στην πρώτη νίκη της ομάδα του. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του ΠΟ Μαλακοπής Γιώργο Χατζηιωαννίδη ο οποίος σημείωσε το ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας και είχε μια αρκετά καλή παρουσία.

Μιλώντας στο Golalpress μας είπε

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Οι 3 βαθμοί ήταν εξ´αρχής ο στόχος μας και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που με το γκολ μου και με τη συνολική μου προσπάθεια συνέβαλα και εγώ να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Παρ ́όλα αυτά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και σε ατομικό επίπεδο και σαν ομάδα.

Πρέπει να αποκτήσουμε την εμπειρία να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις

Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε και σκοράραμε ακόμα και αν το κάναμε μετά από 4 αγώνες ειδικά αφού πετύχαμε 4 τέρματα.Θα θέλαμε βέβαια να μην είχαμε δεχτεί τα 2 τέρματα αλλά κάποιες φορές η ατυχία σου χτυπάει τη πόρτα και μας δείχνει πως πρέπει να αποκτήσουμε την εμπειρία να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις για να μην το πληρώσουμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

΄Πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα δείξουν από μόνα τους

Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε με τους ίδιους ρυθμούς από αγώνα σε αγώνα και δεν σταματήσουμε να δουλεύουμε στη προπόνηση πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα δείξουν από μόνα τους πως η ομάδα μπορεί και θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για φέτος.