Γ’ Εθνική: Οι βιαστικές ομάδες, το “πρόβλημα” με Αγροτικό Αστέρα /ΑΕ Ευόσμου και η επιστροφή μετά από μεγάλη απραξία

Το πολυπόθητο ΟΚ δόθηκε επιτέλους από λοιμωξιολόγους και πολιτεία για την επανεκκίνηση και της Γ’ Εθνικής με την πρόταση Μαυρωτά να κατατίθεται στους επιδημιολόγους και η επικύρωση της απόφασης να είναι απλά μια τυπική διαδικασία.

Οι οκτώ ομάδες της Θεσσαλονίκης που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία (ΑΕ Ευόσμου, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Σοχού, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Θερμαϊκός Θέρμης, Μακεδονικός, ΠΑΟ Κουφαλίων και Ποσειδώνας Μηχανιώνας) όπως και το σύνολο των συλλόγων περίμεναν ως «Θείο Δώρο» αυτήν την απόφαση έτσι ώστε να μπουν ξανά μέσα στο γήπεδο να συνεχίσουν τις προπονήσεις και να περιμένουν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Οι περισσότερες από τις ομάδες μας έδωσαν το τελευταίο παιχνίδι 25 Οκτωβρίου, τέσσερις μήνες πριν, και από κει και πέρα το πρωτάθλημα σταμάτησε.

Αυτήν την στιγμή οι ομάδες περιμένουν να ενημερωθούν μέσω mail από την Γ.Γ.Α για τον τρόπο που θα μπουν ξανά στο γήπεδο και αν και ο προπονήσεις επιτρέπονται επίσημα από αύριο καμιά ομάδα από τις οκτώ δεν μπαίνουν αύριο στο γήπεδο. Το μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα το αντιμετωπίζουν η ΑΕ Ευόσμου και ο Αγροτικός Αστέρας διότι ως γνωστό ο Δήμος Ευόσμου- Κορδελιού είναι σε ολικό lockdown (τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου) και εκτός ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος – έξοδος σε Εύοσμο εκτός λόγου υγείας και δουλειάς  η χρήση των γηπέδων είναι απαγορευτική. Επικοινωνώντας με ανθρώπους και τον δύο ομάδων μας δήλωσαν πως πρώτα θα «παραλάβουν» τις οδηγίες από την Γ.Γ.Α και μετά θα αποφασίσουν τι ακριβώς θα γίνει.

Καμιά ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ξεκινά αύριο.

Κακή εντύπωση τουλάχιστον σε μένα προξένησε το γεγονός ότι κάποιες ομάδες της Γ’ Εθνικής και σε διάφορους ομίλους με επίσημη τοποθέτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν πως αύριο κιόλας μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ξεκινώντας προπονήσεις χωρίς την διεξαγωγή τεστ…

Γνωρίζω πολύ καλά την αγωνία σας να επιστρέψετε, ο καιρός ήταν πραγματικά πολύς, αλλά για μια δυο  τρεις μέρες όταν θα έχουν όλα πλέον μπει σε μια σειρά έχω την αίσθηση ότι δεν χάλασε ο κόσμος…