Γ. Καραμεσούτης “Η Καλλιθέα θέλει και μπορεί να πάει καλά και στους δύο θεσμούς”

Σημαντική είναι η παρουσία του μέχρι στιγμής τόσο σε κύπελλο όσο και σε κύπελλο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας Παναγίας Φανερωμένης Γιώργο Καραμεσούτη. Πετυχαίνοντας 4 γκολ στο κύπελλο (ε΄να χατ τρικ με τον Φοίνικα Πολίχνης, και το νικητήριο και μέχρι στιγμής σημαντικότερο με την Θύελλα) και δύο γκολ στο πρωτάθλημα ο Καραμεσούτης έχει κερδίσει δίκαια μια θέση στην βασική ενδεκάδα και την εμπιστοσύνη του προπονητή του Χρήστου Τεντόγλου.

“ο απολογισμός μας είναι ικανοποιητικός”

Μετά από τον ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο απολογισμός είναι ικανοποιητικός και στοχευμένος διότι αυτό που προσδοκούσαμε ήταν να παίζουμε τακτικά ορθά και δημιουργικά ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε την είσοδο μας στην τετράδα των πλέι οφ,κάτι που προς το παρόν γίνεται Εκτός αυτού παράλληλα έχουμε προχωρήσει στους 16 του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας και αρκετές ομάδες από την μεγαλύτερη κατηγορία.

“Στην αποχή έκανα προπονήσεις και δεν με επηρέασε τόσο”

Η πολύμηνη αποχή μας την περσινή περίοδο έμενα προσωπικά επειδή έπαιζα στην περιφέρεια του Κιλκίς (εκεί είχε πραγματοποιηθεί ο μισός πρώτος γύρος) όποτε είχα παιχνίδια και μέχρι τον καιρό των Χριστουγέννων έκανα προπονήσεις και δεν με επηρέασε τόσο.

Αν φτάσουμε στον τελικό θα συμβάλει στην αναγνώριση της προσπάθειας μας”

Μετά την αλλαγή του χρόνου ήταν αβέβαιο το αν θα ξανά ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα και λόγω και των μέτρων καθιστούσε την προπόνηση μου ποιο δύσκολη όποτε σαφώς και με επηρέασε. Τέλος αυτό που θα ήθελα να μου φέρει η φετινή σεζόν είναι να αγωνιστούμε στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και να πάρουμε την άνοδο καθώς και στο κύπελλο να προχωρήσουμε μέχρι τον τελικό που θα συμβάλει στην αναγνώριση της προσπάθειας της ομάδας μου.