Γ. Κατσαμακίδης “Θα είναι πολύ επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών η επιστροφή”

Η πνευματική κούραση και όχι μόνο βρίσκεται ως επί των πλείστων στο στόχαστρο των ποδοσφαιριστών και ύστερα σαφώς η πολύμηνη αποχή από τις προπονήσεις. Ένας από αυτούς ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Γιάννης Κατσαμακίδης μας είπε

“Δεν μου έχει ξανασυμβεί να κάθομαι τόσο πολύ καιρό”

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο. Έχουμε κλείσει ένα χρόνο με τη πανδημία και η όλη κατάσταση μας έχει φέρει μια πνευματική κούραση θα έλεγα με το περιορισμό. Όσον αφορά τον αθλητισμό δε μου έχει ξανασυμβεί να κάθομαι τόσο πολύ καιρό από τα έξι μου που θυμάμαι τον εαυτό μου να ξεκινώ τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο.

“Θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία σωματική και πνευματική και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα”

Τώρα για το πρωτάθλημα το ερασιτεχνικό θεωρώ πως δε θα ξεκινήσει πλέον στη φάση που είμαστε και νομίζω ότι είναι και το πιο σωστό γιατί αυτή η αποχή για σχεδόν 5 μήνες θα είναι πολύ επικίνδυνη  για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών λόγω τραυματισμών,  επειδή είναι μεγάλο το διάστημα που δεν προπονούμαστε!  Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία σωματική και  πνευματική και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα που πλέον τόσο μας έχει λείψει!