Γ. Κουτσικοβαγγέλης: “Το ότι σκόραρα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με χαροποιεί και με ανεβάζει ψυχολογικά”

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως λέει ένα παλιό ρητό με το ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Μηχανιώνας να φαίνεται να το τηρεί. Ο Γιώργος Κουτσικοβαγγέλης όπως στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο το Παραλίμνι έτσι και χθες εκτός έδρας με την Πλαγιά σκόραρε ανοίγοντας το σκορ και βοηθώντας το έπακρο τις προσπάθειες του Ποσειδώνα για νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Το νέο απόκτημα της Μηχανιώνας είπε στο goalpress:

“Το σκορ πιστεύω θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα μας”

Πραγματοποιήσαμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Σίγουρα το παιχνίδι είχε τις δυσκολίες του αλλά πιστεύω πως το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο για την ομάδα μας. Δημιουργήσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες βγάζοντας ” στο γκολ” παίκτες από διάφορες θέσεις και για μένα αυτό είναι το πιο θετικό.

“Είναι σημαντικό μια ομάδα να παίρνει γκολ και από παίκτες που δεν είναι επιθετικοί”

Όσο για το ότι σκόραρα αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί και με ανεβάζει ψυχολογικά για την συνέχεια της χρονιάς. Είναι σημαντικό μια ομάδα να
παίρνει γκολ και από παίκτες που δεν αγωνίζονται ως επιθετικοί και δείχνει ότι παίζει ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

“Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας”

Όσο για την συνέχεια του θεσμού εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να προχωρήσει όσο γίνεται πιο μακριά ο Ποσειδώνας και να αποκομίσουν όλα τα παιδιά εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα που είναι ο πιο βασικός μας στόχος και είμαι αισιόδοξος ότι θα τον πετύχουμε.