Γ. Λαζαρίδης “Η πρόκριση μας αήττητοι στην επόμενη φάση αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Χαρίλαο Επαμεινώνδα”

Αήττητος πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού κυπέλλου ο Χαρίλαος Επαμεινώνδας. Η ομάδα που έχει κερδίσει την άνοδο της στην Β’ κατηγορία και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της μπήκε δυναμικά φέτος, έστω και προς το παρών για το κύπελλο και αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος στην οποία η ομάδα του Στράτου Τόλη θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία. Στο goalpress μίλησε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Γιώργος Λαζαρίδης

Θεωρώ ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού μας

Είμαστε χαρούμενοι που προχωρήσαμε στο θεσμό του κυπέλλου. Βέβαια θεωρώ ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού μας, όντας ερασιτέχνες, παρ’ όλα αυτά  πρέπει να αναφέρω ότι οι προπονητές μας Στρατός Τόλης (ο οποίος είχε και σοβαρό τραυματισμό) και Γιώργος Μεταξιώτης κάνουν άψογη δουλειά και προσπαθούν να μας μεταδώσουν την φιλοσοφία τους! Απόδειξη αυτού, αποτελεί η αήττητη πρόκριση και τα αποτελέσματα με πολύ καλές ομάδες όπως η Ιταλική ακαδημία και οι Ελπίδες Συκεών!

Εν κατακλείδι είμαι ευχαριστημένος

Σε ατομικό επίπεδο πιστεύω ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ καλύτερα, όμως εν κατακλείδι είμαι ευχαριστημένος που είμαστε αήττητοι σε 5 αγώνες!

Tο φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ιδιαίτερο!

Ναι σίγουρα η πανδημία έχει επηρεάσει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ειδικά την στιγμή που μιλάμε, ακούω κόσμο να συζητάει για αναβολή του πρωταθλήματος και παραπάνω  κάτι που προφανώς απευχόμαστε όλοι! Οπότε ναι, , το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ιδιαίτερο!