Γ. Τάσιος “Κάθε αγώνας πραγματικά είναι ξεχωριστός και όλα τα ματς είναι απαιτητικά”

Απέναντι σε μια άμυνα (ΑΕ Ευόσμου) που  δύσκολα δεχόταν γκολ, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κατάφερε να βρει λύσεις να πετύχει τέσσερα γκολ και να σημειώσει σπουδαία νίκη.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφισβήτητα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Γιώργος Τάσιος ο οποίος πετυχαίνοντας χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του σε αυτήν την επιτυχία

Μιλώντας στο goalpress μας είπε

«Αν και δεν κάναμε το ιδανικό ξεκίνημα είμαι ικανοποιημένος ! Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά η θέληση μας το παρά πολύ καλό κλίμα και η ποιότητα των συμπαικτών μου αρχίζει και δικαιώνεται ! Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι πολύ καλά ειδικά με τις τελευταίες εμφανίσεις που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου . Όλο αυτό προέρχεται από την ΟΜΑΔΑ ! Σε σύνολο έχουμε καλές εμφανίσεις και αυτό με βοήθησε να μπορώ και εγώ να αποδώσω καλύτερα! Η συνέχεια του πρωταθλήματος για μένα είναι αμφίρροπη . Κάθε αγώνας πραγματικά είναι ξεχωριστός και όλα τα ματς είναι απαιτητικά ! Πιστεύω άμα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και υγιείς πάνω από όλα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»