Ι. Μπάτος: Τα σάρωσε όλα τη φετινή χρονιά, ο 17χρονος τέρματοφυλακας που κατέκτησε 3 πρωταθλήματα

Τι και αν είναι μόλις 17 χρονών, και η ζωή ποδοσφαιρικά και όχι μόνο είναι μπροστά του, φέτος πραγματοποίησε μια χρονιά που δύσκολα θα ξεχάσει και σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη του. Ο λόγος για τον 17χρονο τερματοφύλακα μέλος της Κ17 της ΕΠΣΜ αλλά και της πρωταθλήτριας Διάπλασης Ιωάννης Μπάτος ο οποίος φέτος κυριολεκτικά σάρωσε σε όλες τις διοργανώσεις που κλήθηκε να υπερασπίσει τα δίχτυα του. Ήταν μέρος και από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΕΠΣ καθώς και της Διάπλασης που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ ερασιτεχνική αλλά και σε αυτό της Κ17.

Ο ίδιος γεμάτος χαρά μίλησε στο Goalpress λέγοντας μας για τη φετινή απίστευτη χρόνια, το ποσό περήφανος (και δικαιούται να είναι) καθώς και για τον άνθρωπος που χωρίς αυτόν δεν θα τα κατάφερνε:

“Τη φετινή χρόνια δεν ξέρω πως να την χαρακτηρίσω ήταν κάτι παραπάνω από ονειρική . Όταν ξεκίνησε και ήξερα ότι θα παίξω σε τρία πρωταθλήματα έλεγα χαριτολογώντας λες να τα πάρω και τα τρία μπα αποκλείετε . Σχεδόν κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί αυτό , και όμως συνέβη και ήταν μαγικό . Ακόμη είμαι πολυ περιφανώς και ευγνώμων που ήμουν αρχηγός στην μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ και μέλος της για δεύτερη διαδοχική χρόνια.

Ακόμη θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της μικτής Γιώργο Καραδήμο και Στέφανο Κρεμεζη που ήταν συνέχεια δίπλα μας σε όλη αυτή την χρόνια μαζί με όλο τεχνικό επιτελείο της μικτης ομάδας . Τέλος όλα αυτά δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τον προπονητή μου Γιάννη Μανίκα που ήταν εκεί σε ότι χρειαστώ και ότι ζητήσω , ήταν ο άνθρωπος που με ανέδειξε και με έμαθε να έχω πάντα ψυχολογία πρωταθλητή.”