Ι. Χαϊδευτός “Το τέλος του πρωταθλήματος θα βρει τον Περιστερώνα πρωταθλητή και να επιστρέφει στην Α1”

Μια γλυκόπικρη γεύση έχει αφήσει η ισοπαλία του Θύελλας Περιστερώνας μέσα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου  στους ανθρώπους της ομάδας.

Στο ντέρμπι κορυφής  η Θύελλα έφτασε ένα βήμα πριν την νίκη ωστόσο δεν κατάφερε να την πετύχει και να ψαλιδίσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο.

«Η ισοπαλία με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικός καθώς δεν είχαμε απώλεια βαθμών επομένως παραμένουμε σε τροχιά για να διεκδικήσουμε τον τίτλο

του πρωταθλητή. Σχετικά με τον αγώνα θεωρώ ότι η Θύελλα θα μπορούσε να φύγει με την πολυπόθητη νίκη διότι είχε πιο κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει καθώς και την κραυγαλέα φάση του πέναλτι η οποία όμως δεν συγκίνησε τον διαιτητή του αγώνα. Αυτή ήταν μια φάση που θα μπορούσε να αποφέρει τους 3 βαθμούς στην ομάδα μας. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η διαφορά των 4 βαθμών είναι εφικτό να καλυφθεί. Υπάρχουν ακόμα 10 αγωνιστικές με δύσκολες έδρες τόσο για τον Κεραυνό όσο και για εμάς, οπότε πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρξουν και στραβοπατήματα ώστε να καλυφθεί αυτή η διάφορα εφόσον η ομάδα μας πετύχει το απόλυτο των νικών από εδώ και πέρα γεγονός που πιστεύω πολύ. Έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων το τέλος του πρωταθλήματος θα μας βρει πρωταθλητές και την επόμενη χρονιά η Θύελλα θα βρίσκεται στην Α1 εκεί όπου και ανήκει.» είπε στο goalpress ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ιωάννης Χαϊδευτός.