Ι. Δήμου “Στον Καμπανιακό πήγα γιατί βλέπω την δουλειά που κάνουν”

Τα κόκκινα θα φοράει και την νέα χρονιά, αυτήν την φορά σε άλλη όμως ομάδα, ο Ιωάννης Δήμου. Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τον Καμπανιακό και πηγαίνει εκεί για να βρει παλιούς γνώριμους και νέους συμπαίκτες

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Η οικογένεια του Καμπανιακού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δήμου.

Με παρουσία στις ομάδες της Νίκης Αγκαθιάς, Ολυμπιακού Κύμινων και Κ-19 της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έρχεται για να αποτελέσει πολύτιμο στέλεχος της ομάδας που ονειρευόμαστε τα προσεχή χρόνια.

Η Διοίκηση του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Γιάννη και του εύχεται υγεία και επιτυχία.

Ο Δήμου μίλησε στο goalpress λέγοντας

“Θέλω να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ”

“Μετά από μια δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε μου ήρθε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Νίκη Αγκαθιας δεν μπορώ να πω ότι έμεινα καιρό έξω. Το διάστημα που ήταν όλοι οι αθλητές εκτός σίγουρα ήταν και για εμένα δύσκολη η προσαρμογή μου. Για το κομμάτι το αγωνιστικό σίγουρα θέλω να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ γιατί για εμένα ήταν μεγάλη αποχή αυτούς τους μήνες που ήμουν εκτός σίγουρα έχω όρεξη για δουλειά και υψηλούς στόχους.

“Θα ανταποδώσω στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν”

Στον Καμπανιακό πήγα γιατί βλέπω την δουλειά που κάνουν και τον αγώνα που δίνουν και είναι ένας σύλλογος με ιστορία και πιστεύω θα έχω ένα καλύτερο μέλλον για την καριέρα μου. Για την νέα μου χρόνια πιστεύω να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ και να ανταποδώσω στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για να εκπληρώσουμε όσους στόχους έχει η ομάδα”