Η ΕΠΣ Μακεδονίας στηρίζει το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Μακεδονίας παρέδωσε στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος είδη γραφικής ύλης και είδη καθαρισμού για τις λειτουργικές του ανάγκες παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου, Σταύρου Τσιφλίκη, του διευθυντή, Βασίλη Κασιμάτη, των εργαζομένων και παιδιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος που ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη είναι φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και αποστολή του είναι η ανάπτυξη δράσεων εξειδικευμένης εκπαίδευσης και προσέγγισης των ατόμων με Σύνδρομο Down με απώτατο στόχο την υποστηριζόμενη εκμάθηση, ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση των ωφελουμένων του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Τσιφλίκης ευχαρίστησε την ΕΠΣ Μακεδονίας για τη βοήθεια που παρέχει στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια ενισχύοντας το έργο του, καθώς προσφέρει στήριξη σε 90 παιδιά με σύνδρομο Down τα οποία έχουν άμεση ανάγκη.

Από την πλευρά του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Γιουρούκαλης επισήμανε ότι η Ένωση θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου υποστηρίζοντας τις δράσεις του και ανέφερε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης στη Μίκρα είναι στη διάθεσή τους για την άθληση των παιδιών, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας ευχαριστεί για τις προσφορές τους τα σωματεία της, τους παράγοντες και τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τους Ενωσιακούς προπονητές, τα στελέχη των μικτών ομάδων και τους γονείς τους που στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτήν της την πρωτοβουλία.