Η καλύτερη επίθεση της Α’ ακούει στο όνομα του Περιστερώνα…Δηλώσεις του διπλού σκόρερ μέσα στον Σταυρό

Η καλύτερη με διαφορά επιθετική γραμμή σε όλη την Α’ κατηγορία, αυτή της Θύελλας Περιστερώνας , σχεδόν κάθε εβδομάδα εναλλάσσεται από την πρώτη  στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εναλλάξ. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ Σταυρού με 0-3 το Σαββάτο έδωσε το δικαίωμα στην Θύελλα να σκαρφαλώσει στην κορυφή από την οποία και «έπεσε» την Κυριακή.
Για το ματς με τον Σταυρό αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο goalpress ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων (ο οποίος είχε και μια ασίστ) μέσα τον Σταυρό  Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

«Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο σύνολο και διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό στην κατηγορία αυτή. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε. Όσον αφορά δε το παιχνίδι με τον Σταύρο πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαμε πολλές ευκαιρίες, κλείσαμε καλά τους χώρους, απειληθήκαμε ελάχιστα και εγώ ήμουν απλά αυτός που έτυχε να βρεθεί στις φάσεις και να βοηθήσω την ομάδα μου με δύο προσωπικά γκολ και μια ασίστ να πάρουμε το τρίποντο από αυτήν την δύσκολη έδρα.»