Ι. Πεχλιβανίδης “Είναι άξιο απορίας που η Ε.Π.Σ.Μ. δεν έχει βγάλει κάποια απόφαση”

Κατά την μεταγραφική περίοδο 2019-2020 θεωρήθηκε από τις δυνατότερες μεταγραφές που πραγματοποίησε ομάδα Β’ κατηγορίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Φέτος παραμένοντας στους Ακρίτες Συκεών για ακόμα μια χρονιά έχοντας θέσει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ψηλά τον πήχη νοιώθει να απομακρύνεται το όνειρο επανέναρξης. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή των Ακριτών Ιορδάνη Πεχλιβανίδη ο οποίος μας είπε για τα τεκταινόμενα

“Μας λείπει η καθημερινότητα που είχαμε και πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα”

Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους μας , ιδίως ψυχολογική διότι βλέπεις δύο μετρά και δυο σταθμά στη χώρα μας και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Μας λείπει η καθημερινότητα που είχαμε και πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα , με αποτέλεσμα να θεωρούμε <<τυχερούς>> τους ανθρώπους που εργάζονται και δεν έχουν περιορισμούς στην μετακίνηση. Από αυτή την καθημερινότητα μας λείπει και το ποδόσφαιρο, το όποιο πραγματικά ήταν διέξοδο όλων μας από τα προβλήματα μας έστω για 2 ώρες. Ήταν η ευκαιρία μας να βρεθούμε με φίλους να συζητήσουμε , να κάνουμε πλάκες και να πηγαίνουμε για καφέ πριν ή μετά την προπόνηση.

“Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να πάνε σε παραπάνω κατηγορία να αγωνιστούν”

Ποτέ μου δεν είχα τέτοια αποχή από το ποδόσφαιρο ακόμα και όταν είχα άσχημο τραυματισμό. Θεωρώ απίθανο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Ένωσης διότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για εμάς τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να επανέλθουμε , και είναι ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ που η Ε.Π.Σ.Μ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για τι μέλλει γενέσθαι για την τωρινή χρόνια. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να πάνε σε παραπάνω κατηγορία να αγωνιστούν διότι θέλουν απλώς να κάνουν αυτό που αγαπάνε και δεν μπορούν διότι κάνεις δεν ξέρει τι θα αποφασίσει και αν… η Ένωση. Κλείνοντας να ευχηθώ σε έλους υγεία πάνω απ’ όλα, αισιοδοξία και υπομονή ελπίζοντας ότι σύντομα θα μας επιτρέψουν να κάνουμε αυτά που αγαπάμε και κυρίως να γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο.