Η πρώτη πρωταθλήτρια χειμώνα της Β’ και οι μάχες πόντο πόντο στην κορυφή ΌΛΩΝ των ομίλων

Η πιο πολυπληθέστερη κατηγορία με τις περισσότερες ομάδες και ίσως τις πιο αμφίρροπες μάχες τουλάχιστον στην κορυφή και των έξι ομίλων είναι αυτή της Β’ κατηγορίας.

Μια αγωνιστική (αυτή που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου) πριν κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2019 οι ομάδες του τρίτου, τετάρτου και έκτου ομίλου (πρώτος, δεύτερος , πέμπτος παίζουν και 22 του μηνός) και η μάχη για το πρωτάθλημα και στους έξι ομίλους καλά κρατεί. Εκτός από την Νίκη Ευκαρπίας που την εβδομάδα που  διανύσαμε στέφτηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια χειμώνα εφόσον μένει μια αγωνιστική σε αυτόν τον όμιλο για την λήξη του πρώτου γύρου στους υπόλοιπους πέντε ομίλους η μάχη αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακή.

Αναλυτικά έχουμς

Β’ ΠΡΏΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι τρεις αγωνιστικές που μένουν για το φινάλε του πρώτου γύρου αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς στον πρώτο όμιλο με τον πρωτοπόρο πλέον Εθνικό Μαλγάρων και τον δεύτερο Αξιό Ανατολικού να παλεύουν για την πρωτιά. Μάλιστα αυτήν την αγωνιστική οι δύο τους αναμετρούνται και τις επόμενες αγωνιστικές έχουν εναλλάξ ρεπό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ    25

ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ 24

Β ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Ακρίτες Συκεών και η ΑΕ Αμπελοκήπων μοιράζονται την κορυφή του δεύτερου ομίλου με τους δεύτερους να υποχρεώνουν τους Ακρίτες στην πρώτη τους (και τελευταία μέχρι στιγμής ήττα)  στο πρωτάθλημα.  Οι Ακρίτες μπορούμε να πούμε ότι έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι της ΑΕΑ εφόσον έχουν κάνει το ρεπό τους και αν περάσουν από τον  Μαγνησιακό φτάνουν την διαφορά στο +3. Οι Αμπελόκηποι το ΣΚ που θα τρέξουμε έχουν ρεπό

ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 24

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 24

Β ΤΡΊΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Νίκη Ευκαρπίας έχει στεφτεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου με την ακαδημία του Κούδα να υπολείπεται τεσσάρων βαθμών και βέβαια δεν έδει κριθεί τίποτα στην υπόθεση τίτλος.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 28

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΚΟΥΔΑΣ   24

Β ΤΈΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μια αγωνιστική απομένει για τον τέταρτο όμιλο για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με είκοσι βαθμούς. Άσσηρος, Καβαλάρι και Γερακαρούς έχουν ίσες πιθανότητες για τον άτυπο τίτλο με την Άσσηρο και το Καβαλάρι μάλιστα να αγωνίζονται μεταξύ τους.

ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 20

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ 20

ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ 20

Β ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η ΑΕ Φαλήρου και ο Κισσός Χορτιάτη έχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές μπροστά τους για βγει ο πρωταθλητής χειμώνα στον όμιλο τους. Το Φάληρο αυτήν την στιγμή είναι πρώτο με έναν βαθμό διαφορά.

ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ 23

ΚΙΣΣΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 22

Β ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα κρίνει ποια από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα θα αναδειχτεί τελικά πρωταθλήτρια.  Μέντεκας και Σχολάρι παίζουν μεταξύ τους , η Αναγέννηση θα υποδεχτεί την Περαία ενώ μόνο ο Τρίλοφος έχει σχετικά εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕ Μαρτίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 23

ΜΕΝΤΕΚΑΣ 23

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ 22

ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ 21