Ι. Ζαφειρίου “Η Καλλιθέα μέσα από την εικόνα και τα αποτελέσματα κερδίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”

Στους οκτώ του κυπέλλου και αποκλείοντας μέχρι τότε πολύ δυνατούς αντιπάλους σταμάτησε η φετινή πορεία της Α΅Ε Καλλιθέας Παναγίας Φανερωμένης. Απέναντι σε μια πέμπτη ομάδα της Α1 η ομάδα του Χρήστου Τεντόγλου έδειξε ψυχή διεκδίκησε με αξιώσεις του παιχνίδι, οδηγώντας το στην παράταση και έχασε με ένα πέναλτι (αυτό της παράτασης) για το οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τις αμφιβολίες τους.

Ο αρχηγός της Καλλιθέας Ιωακείμ Ζαφειρίου ιδιαίτερα στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό άλλα περήφανος για την πορεία της ομάδας του μίλησε στο Goalpress

Ο προπονητής μας έχει θέσει ένα πλάνο το οποίο ακολουθούμε πιστά

Από την αρχή της χρονιάς γνωρίζαμε πως η ομάδα έχει πολύ ποιότητα και πως είμαστε ικανοί να κάνουμε καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο προπονητής μας έχει θέσει ένα πλάνο το οποίο ακολουθούμε πιστά. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά σαν μια νέα πρόκληση και μέσα από την εικόνα και τα αποτελέσματα μας κερδίζουμε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα με σκοπό την άνοδο στην Α1

Προσωπικά κοιτάω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει. Στον αγώνα του κυπέλλου δεν κινδυνέψαμε ουσιαστικά. Το αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα των δυο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Είμαστε περήφανοι για την πορεία και την εικόνα μας στο θεσμό του κυπέλλου. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα με σκοπό την άνοδο στην Α1.