Η. Ζάγκας “Το γκολ μου δίνει δύναμη και ψυχολογία για τη συνέχεια”

Τι και αν μπήκε αλλαγή, τι και αν έπαιξε με “μισό πόδι” που συνηθίζουμε να λέμε στο ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ της ομάδας του και να της χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αγγελοχωρίου Ηλία Ζάγκα ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να πάρει την δέκατη νίκη στο πρωτάθλημα , νια διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Άγιο Αντώνιο και να κάνει το 6 στα 6 μέσα στο Αγγελοχώρι. Μιλώντας στο Goalpress ο ίδιος μας είπε

Καταφέραμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε το απολυτό της συγκομιδής βαθμών στην έδρα μας

Τι να πρωτοπείς για το συναίσθημα ενός γκολ στο 90+ που συνδυάζει προσωπική επιτυχία με τη νίκη της ομάδας σου σε ντέρμπι. Μετά από ένα παιχνίδι που πήγε κυρίως στη δύναμη καθώς το γήπεδο δε βοηθούσε τις ομάδες, καταφέραμε να κερδίσουμε το 3ποντο και να διατηρήσουμε το απολυτό της συγκομιδής βαθμών στην έδρα μας. Αυτήν τη φορά απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο όπως το Μεσημέρι. Νιώθω καλά στην ομάδα, προσωπικά δουλεύω σκληρά για να ξεπεράσω την περιπέτεια του covid  και ενός μικροτραυματισμού που με ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε

Όποτε αυτό το γκολ μου δίνει δύναμη και ψυχολογία για τη συνεχεία… Μια συνέχεια που όλοι θέλουμε να διατηρηθεί στο ίδιο μοτίβο, παίκτες, προπονητής και διοίκηση καθώς από το καλοκαίρι τέθηκαν οι υψηλότεροι στόχοι για την κατηγορία. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ένταση και συνέπεια στις προπονήσεις, πάντα χωρίς έπαρση, ο μεγάλος μας στόχος που είναι το πρωτάθλημα θα έρθει πιο κοντά από ποτέ φέτος στον Κεραυνό.