Ήττα για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Η παρακάτω ανακοίνωση ανήκει στην επίσημη σελίδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο Facebook:

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο Ποσειδών Μηχανιώνας για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τον Κόντο να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην Δόξα Δράμας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 66ο λεπτό. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, είχε κάποιες καλές στιγμές όπου θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια δεν της το επέτρεψε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και στο 61ο λεπτό κέρδισαν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κόντος ανοίγοντας το σκορ για τους Δραμινούς. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ζαζόπουλου δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική έχει ρεπό, με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση να είναι προγραμματισμένη στις 27 Νοεμβρίου κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης. Ο δρόμος είναι μακρύς, η προσπάθεια συνεχίζεται…

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Κυριακίδης, Καλλίδης, Λαγόντζος, Τραχανάς, Δεληζάνος, Τεμερτζόγλου, Προύντσης, Ξανθόπουλος, Ξιφιλίνος, Αλτιντζής, Γκέσιος.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσακιρίδης, Κανέλλης, Ντόκου, Ταουσάνης, Κωστίκος.