Ήττα με ενθαρρυντική εμφάνιση στην Πέλλα (Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός 1-0)

Ο Μακεδονικός γνώρισε τη δεύτερη φιλική του ήττα το απόγευμα της Τετάρτης (26/07), χάνοντας με σκορ 1-0 από τον Αλμωπό Αριδαίας στο γήπεδο της Σωσσάνδρας.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ο Αλμωπός ήταν αυτός που ευτύχησε να πετύχει τέρμα, όταν ο Γκέσιος στο 43ο λεπτό έπιασε ένα δύσκολο γυριστό σουτ και βρήκε δίχτυα.

Ο Μακεδονικός έκανε για ακόμα μία φορά θετική εμφάνιση, με τους παίκτες του Παντζιαρά να δημιουργούν πολλαπλούς κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία και να έχουν καλή απόδοση τόσο ατομικά όσο και ως σύνολο, παρά και τις πολλές αλλαγές που – αναπόφευκτα λόγω περιόδου προετοιμασίας – έγιναν.

Για το σύλλογο της Πέλλας αυτή ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση, ενώ για τους Νεαπολίτες η τρίτη, μετά τη νίκη κόντρα στον Αετό Βαρβάρας (8-0) και την ήττα από τον Πιερικό (3-1).

Το πρόγραμμα μετά την επιστροφή από την Αλμωπία περιλάμβανε πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (27/08) και ακολουθεί απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (28/08) και νέα φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στο γήπεδο του Μακεδονικού, κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός 1-0
Σκόρερ: Γκέσιος (43′)

Για τον Μακεδονικό αγωνίστηκαν οι: Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Τζελίδης, Καστριτσέας, Πολυζωίδης, Ανδρεάδης, Γουνόπουλος, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Τσουκάνης, Ζαννάκης, Νικολαΐδης, Μαυρομάτης, Σιαγλής, Γάκης, Αμοιρίδης, Βεζυρίδης, Τούλας, Τσιάκαλος, Τουλής και Παπαδόπουλος

pic: almoposfc.gr από την επίσημη σελίδα του Μακεδονικού