Κ. Μπαλασάς: «ήρωας» για ένα βράδυ με γάντια τερματοφύλακα

Η περίπτωση του Κώστα Μπαλάσα στην Επανομή όπου από μέσος και από τον πάγκο κιόλας βρέθηκε ξαφνικά με γάντια τερματοφύλακα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την φετινή χρονιά της Αναγέννησης.

Συνέβη χθες, σε αγώνα play off (τελικό και για τις ΄δύο) ανάμεσα σε Επανομή και Αχιλλέα Τριανδρίας. Η ομάδα του Γ. Μπαλασά που υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα στο γήπεδο της δίνοντας τα γάντια του τερματοφύλακα στον δεξιό της μπακ Μπαλάσα Κωνσταντίνου που θα έχει να διηγείται ότι υπήρξε ματς, και μάλιστα ζωής και θανάτου, που το ολοκλήρωσε σαν τερματοφύλακας.

Ο λόγος; Ένα απίθανο παιχνίδι της τύχης. Η αποχή του Πέτρου Γιαρμά για προσωπικούς λόγους (το παιδί είναι σεζόν σε κάποιο νησί) και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρεθεί στην πρεμιέρα των play off στις 8 Μαΐου και η αποβολή του Σταύρου Κουρουτσαλάκη….

Ήταν η πρώτη φορά; Όχι. Προφανώς δεν είναι και η τελευταία που κάποια ομάδα αναγκάζεται μέσα από καραμπόλα να βρεθεί σε αυτόν τον παρανομαστή. Με… τερματοφύλακα για μια νύχτα.